SI MUND TË NISËSH KISHËN TËNDE SHTËPIAKE?

7 Arsye përse ti duhet të themelosh një kishë shtëpiake GIVICI:

 • Ti rritesh në besim dhe në personalitetin tënd.
 • Ti merr një trajnim intensiv për personalitetin tënd
 • Ti do të kesh një rreth të fortë, frymëzues shokësh që do të jenë përkrah teje në çdo situatë.
 • Kisha është argëtuese, e në të njëjtën kohë jo larg jetës së përditshme
 • Ti mund të ftosh miq, kolegë, komshinj
 • Shtëpia jote kthehet në një vend adhurimi.
 • Ti le diçka në këtë botë, që zgjat përgjithnjë.

SI DUKET NJË KISHË SHTËPIAKE-GIVICI?

Në një kishë shtëpiake GIVICI ti mund të mbledhësh 6-12 njerëz me të cilët mund …

 • Të takoheni një herë në javë (në vendin tënd të preferuar apo dhomën tënde të ndenjes),
 • për të vënë në zbatim një koncept të sofistikuar të GIVICI,
 • ku mund të shihni së bashku një video GIVICI,
 • Darka e Zotit,
 • të mbani një bashkëbisedim familjar mbi temën e videos
 • si dhe të luteni së bashku për shqetësime personale.
 • Dhe në fund mbyllet me një darkë së bashku.

SI MUND TË NISËSH KISHËN TËNDE SHTËPIAKE?

 • Ne të ofrojmë trajnim intensiv, të shpjegojmë e ndjekim hap pas hapi në themelimin e kishës tënde shtëpiake GIVICI. Ti do te marrësh nga ne një pako me shumë materiale të mira, si psh modelin e Darkës së Zotit, një listë të plotë për mbrëmjen, pako mirëseardhje për vizitorët herën e parë, etj.
 • Ne do të jemi në dispozicionin tuaj si trajner përgjatë gjithë drejtimit tuaj të kishës shtëpiake

Sinje, drejtues i një kishe shtëpiake: “Qëkur themeluam kishën shtëpiake, marrëdhënia ime me Zotin është shndërruar në një marrëdhënie dashurie të vërtetë. Nuk e mendoja kurrë se do ishte e mundur. Jam rritur jashtëzakonisht në besim e në dhuntitë e mia.”

U bëre kureshtar? Atëherë shkarko e-book tonë, i cili i jep përgjigje të gjitha pyetjeve të tua dhe shpjegon hapat.

Vëru në kontakt me ne, sepse ne jemi duke të të pritur ty –

Skuadra jote GIVICI

info@givici.de

Ne nisim VEÇANËRISHT për ty e-book-un tonë “AVENTURA MË E BUKUR E JETËS TËNDE: THEMELO KISHËN TËNDE SHTËPIAKE” SI DHE TË KËSHILLOJMË DREJT RRUGËS PËR NË KISHËN TËNDE SHTËPIAKE.