NA MBËSHTETNI

NË PUNËN TONË TË VIDEOVE DHE KISHAVE SHTËPIAKE KA GJITHASHTU DISA SHPENZIME TË VAZHDUESHME LIDHUR ME TO. ME NJË DHURIM TI MUND TË KONTRIBUOSH NJË PJESË PËR GIVICI SI DHE TË PËRKRAHËSH VIZIONIN PËR MBJELLJEN E KISHAVE TË TJERA SHTËPIAKE GIVICI.

DHURIM NJË HERË ME PAYPAL

GIVICI Shqipëri
Plotësoni formularin që pason dhe vendosni shumën që dëshironi të dhuroni në hapsirën e dhënë. PARATË DO TË DËRGOHEN DIREKT NË PAYPAL-in TONË. KJO METODË ËSHTË E SHPEJTË, FALAS DHE E SIGURTË
Donors
Bëhu donatori jonë i parë!